Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Bába Nikolett
24, Pécs

Nikolett már ismerős lehet olvasóinknak, hiszen az első Tündérszépeken is megmérette magát. Végzettségét tekintve webtervező, ám jelenleg szülei vállalkozásában dolgozik az Uránvárosban. Hobbijai között szerepel a táncolás és az éneklés. Tavasszal már megtudtuk tőle, hogy szerénysége ellenére szereti a feltűnő, vadóc ruhákat és kiegészítőket. Lapunknak elmondta azt is, hogy nem tervezte, hogy jelentkezik ismét a szépségversenyre, viszont amikor megtudta, hogy az előző évad versenyzőit is visszavárjuk, akkor eldöntötte, hogy újra kipróbálja magát, hiszen nem veszíthet vele semmit.

Magassága 153 cm, az oroszlán jegyében született. Kedvenc étele a vadas, és a 100%-os gyümölcsleveket szereti. Kedvenc dala Natti Natashától a No Voy a Llorar. Kedvenc parfümje a Police.

Tündérszépek – 2020