Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Kovács Ivett Erzsébet
16, Felsőrajk

– A kanizsai Zsigmondy Szakképző Iskolában fodrász szakon tanulok. A természetes szépség a leggyönyörűbb, nem kell sok smink, a szépséget mindenkiben meg lehet találni. Szabadidőmben a természetben fotózom, sőt olykor a barátaimat, a családomat is lencsevégre kapom. Ezen kívül szeretek még hajat fonni, s olyannyira jó kézügyességem van, hogy gyakran ismerősök is megkérnek, hogy valamilyen alkalomra készítsem el a hajukat. Van egy tacskóm, Jenny. Már 10 éves, de aktív, imád játszani. Szerintem a szépségipar egyenlő a kreativitással. Minden területén, akár fodrászként, manikűrösként, kozmetikusként úgymond alkotásokat készíthetünk. Fantáziánk szabadon szárnyalhat.

Ivett magassága 172 cm, csillagjegye a Kos, kedvenc étele pedig a gyros. Italok közül a teát szereti. Kedvenc zenei műfaja a pop, parfümből pedig az Adidas illatait szereti.

Tündérszépek – 2020