Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Varga Lejla
26, Vereb

A 26 éves verebi Varga Lejla étteremvezető-helyettesként dolgozik Székesfehérváron, emellett fitnesz oktatóként is tevékenykedik a Cutler Fehérvárban, a súlyzós edzések és a táncos csoportos órák élete fontos momentumai. Életmód-, és táplálkozás tanácsadással is foglalkozik. Két éve inzulinos cukorbeteg, azóta megszállottja az egészséges életmódnak, saját ételrecepetek is készít. Azért jelentkezett a Tündérszépekre, mert szereti a kihívásokat, a versenyek hangulatában is jól érzi magát, az új emberek megismerése pedig mindig pozitívan hat az életére.

Lejla a Szűz csillagjegyében született, 156 cm magas. Kedvenc étele a szilvás gombóc meggymártással és a grillezett lazac, itala a Fuzetea Zero és a száraz rozé. Szívéhez legközelebb a latin zenei stílus áll, ha pedig teheti, Yves Saint Laurent Cinema parfümmel fújja be magát.

Tündérszépek – 2020