Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Rácz Renáta Tünde
18, Vámospércs

– A DSZC Bethlen Gábor Közgazdasági Szakgimnáziumban tanulok, érettségi utáni képzésben veszek részt, pénzügy számviteli ügyintézőnek készülök. Szerencsésnek mondhatom magam, mivel a munkám egyben a szenvedélyem is, méghozzá a táncoktatás. A lakóhelyemen egy tánciskolát vezetek – mondta el lapunknak Renáta, majd hangsúlyozta nagyon érdekli a divat, legyen szó hétköznapi, elegáns vagy extravagáns viseletről. – A versenyre a családom és a párom biztatására jelentkeztem, korábban már voltam szépségversenyen, bízom benne itt is hasonló sikereket fogok elérni – fogalmazott a szépség.

Renáta 165 cm magas, csillajegye bak. Bármit szívesen eszik, kedvenc itala pedig a hideg, gyümölcsös limonádé. Leginkább az édes illatokat kedveli, kedvenc zenéje pedig Ed Sheerantől a Perfect.

Tündérszépek – 2020