Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Dolgos Zoé
16, Mesztegnyő

Zoé Mesztegnyőről érkezett Tündérszép versenyünkre, hogy megmérettesse szépségét a többi indulóval. Amikor éppen nem a szépségiparban próbálja lábát stabilan megvetni, akkor a Keszthelyi Vendéglátóipari Szakközépiskolában tanul. Miután végez, képzett pincér és felszolgáló lesz, hacsak addig a modellvilág teljesen magába nem szippantja. Mindig az volt az álma, hogy szépségversenyeken szerepeljen, és most látja elérkezettnek az időt, hogy ezt elkezdje. Hobbija a sminkelés, és ahogy írja, minden ami ehhez hasonló.

Zoé 16 éves, 161 cm magas, csillagjegye ikrek. Kedvenc étele a gyros, kedvenc itala a cola. Kedvenc zenéje nincs, mindent meghallgat, mint ahogy kedvenc parfümje sincs, mindent magára fúj.

Tündérszépek – 2020