Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Gyenis Melani
19, Soponya

A 19 éves soponyai Gyenis Melani jelenleg egy óvodai dajkaképző OKJ-s tanfolyamra jár, mivel nagyon szereti a gyerekeket, imád velük foglalkozni és kölcsönösen le tudják egymást kötni. Kifejezett hobbija nincsen. A versenyre párja és édesanyja biztatta. Miután korábban már elvégzett egy modell tanfolyamot, úgy érezte, a Tündérszépek egy újabb kihívást jelenthet számára, és mivel kissé önbizalomhiányos, reménykedik benne, hogy a megmérettetés ennek erősítésében is tud segíteni.

Melani a Vízöntő csillagjegyében született, 170 cm magas. Kedvenc étele a pizza, itala a kóla. Szívéhez legközelebb jelenleg Burai Krisztián dalai állnak, kimondottan kedvenc parfüme pedig nincs, mindig azzal fújja be magát, aminek épp megtetszik a illata.

Tündérszépek – 2020