Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Balázs Dominika
20, Sárhida

– Az egyik szupermarket épp az online vásárlás bevezetésén dolgozik, a nagyívű terv megvalósításában bevásárlási asszisztensként foglalkoztatnak – fogalmazott Dominika. – Egyébként óvodai dajka a szakmával rendelkezem, amit szintén nagyon szeretek. Korábban többször voltam már fotózáson illetve gyerekként szépségversenyeken is lehetőségem volt szerepelni. Már akkor is imádtam szerepelni, pózolni a tükör előtt és a fényképezőgép előtt sem jöttem zavarba. A sport is fontos az életemben, hat évig táncoltam a Bontita tánccsoportban. Nemcsak a külső a fontos, hanem az is, hogy belülről jól érezzem magam. Szerencsére van egy csodás párom, aki támogat az álmaim megvalósításában.

A 162 cm Dominika az Oroszlán jegyében született. Szereti a spagettit, a kólát és Jennifer Lopez dalait. Kedvenc parfüme a Gucci.

Nem vesz részt a fordulóban!

Vissza az összes lányhoz