Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Hegedűs Dóra
25, Budapest

Magasság: 169 cm  

Csillagjegy: Bika

Kedvenc étel: Brassói

Kedvenc ital: zöld tea

Kedvenc zene: Michael Jackson – Billie Jean

Kedvenc parfüm: Tom Taylor

Hegedűs Dóra vagyok, Budapesten születtem, és itt is élek. Egyetemi hallgató vagyok a Budapesti Metropolitan Egyetemen, és ez az utolsó évem. Mellette marketing menedzserként dolgozom. Öt éven belül szeretnék saját vállalkozást indítani. Olyan ruhákat varratnék, amik a saját elképzeléseimből születtek. A ruhákhoz teltebb és vékonyabb lányokat is alkalmaznék, mert nekik is kell esélyt adni arra, hogy csinosak legyenek. A kisugárzásukat tartom fontosnak. Lehet, hogy saját magam is beállok majd közéjük. 

A versenyt az interneten láttam, és ez az első szépségversenyes indulásom. Most éreztem, hogy eljött az ideje, hogy itt is kipróbáljam magam. 

Vissza az összes lányhoz