Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Radics Alexandra
26, Tokodaltáró

Tokodaltárón élek a párommal. A kereskedelemben dolgozok, vezetői pozícióban. Életvidám nőnek érzem magam, szeretek mosolyt csalni az emberek arcára, és szeretek új emberekkel megismerkedni. Szeretem a kihívásokat és mindig próbálom kihozni magamból a maximumot. A versenyre azért jelentkeztem, mert hiszem, hogy a szépség az ember lelkéből árad és szeretném magam megmérettetni. Nyilván szeretnék nyerni, de a fő célom az, hogy új élményekkel gazdagodjak, hiszen még sohasem voltam szépségversenyen. Ezúton is köszönöm a lehetőséget!

 

A 165 centiméter magas Alexandra a Skorpió jegyében született, szereti a húslevest és a Zero Coca-Colát. Kedvenc zenéje Camilla Cabellótól a Senorita, parfümje pedig a Carolina Herrea – Good Girl.

Tündérszépek – 2020