Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, mely a regionális fordulóval vette kezdetét. Ebben a körben június 3-án 23:59-ig adhatták le olvasóink szavazataikat a jelentkezőkre. A legszebbeket a zsűri juttatja a döntőbe. Az olvasók szavazatai alapján minden régióból egy lány jut a következő körbe, amely június 6-án kezdődik. A tét nem kicsi, hiszen a Tündérszépek győztese, vagyis a szépségkirálynő 1 éves OMODA 5 személyautó használatot nyer, valamint kozmetikai szépségcsomagot és mobiltelefont is kap ajándékba.

Vörös Dorina
18, Királyegyháza

Dorina eladónak tanul a pécsi SZC Zsolnay Vilmos Technikum és Szakképző Iskolában. Már a gyakorlatnál tart, amit egy helyi drogériában teljesít. A hobbija a tánc, már tíz éve töretlenül kedvenc tevékenysége szabadidejében. Azét jelentkezett a Tündérszépek szépségversenyre, mert szerette volna magát kipróbálni egy ilyen szotuációban is. Nagy izgalommal érkezett a fotózásra, de hamar egymásra találtak a kamerával. 

Magassága 154 cm, csillagjegye bika. Kedvenc étele a hamburger, kedvenc itala pedig a vaníliás kóla. Kedvenc zenéje a Coronita című muzsika, parfümje pedig a Police.

Tündérszépek – 2022