Tündérszépek – 2022

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Szabó Eszter
20, Magyarszék

Eszter jelenleg műkörömépítő tanfolyamot végez, utána szeretne továbbtanulni. Több ötlete is van a folytatásra, érdekli a marketing, a pénzügy és környezetmérnök pálya is csábítja. Nem szokott unatkozni, szabadidejében lovagol, jógázik, fest, énekel. táncol, zenél. Hatalmas állatszeretete is magyarázza hogy négy cicának ad otthont, ebből kettőt menhelyről fogadott be, egyet pedig az utcáról. Környezettudatosan és állatbarátként éli életét. Versenyünkre azért jelentkezett, mert úgy gondolja a szépség mulandó és addig kell élni ezzel az adottsággal, amíg lehet.

Magassága 170 cm, kedvenc étele a sushi, itala pedig a levendulás szörp. Kedvenc zenéje nincs, sőt, kedvenc parfümje sincs.

 

Tündérszépek – 2022