Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Göntér Vivien
25, Nagykanizsa

– Az érettségi megszerzése után két évig azon dolgoztam, hogy egy saját szépségszalont üzemeltethessek. Mindig is a szépségipar szerelmese voltam, tanulmányaimat a műkörmös, pedikűrös, valamint a szempilla- és szemöldök stylist képzésekkel gyarapítottam. Mindig is fontos volt a fejlődés, így több szakmai továbbképzésen szerepeltem, s közben a kozmetikus iskolát is elvégeztem. De további kihívásra volt szükségem ezért Ausztriában is szerencsét próbáltam. Szobalányként kezdtem, de ma már kozmetikusként dolgozom. Imádok sportolni, a fitnesz mellett döntöttem, s a 12 hetes szigorú diéta után egy versenyen harmadik lettem, mely hatalmas lendületet adott és tavaly magyar bajnoki címet szereztem.

Vivien 165 cm magas, és a Nyilas jegyében született. Kedvenc itala a víz, ételek közül pedig a Nutellás palacsintát szereti. Legszívesebben Timmy Trumpet zenéjét hallgatja, parfümből pedig a Chanel-t választja.

Tündérszépek – 2020