Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Szálka Cintia
17, Tarcal

Szálka Cintia 17 éves tanuló, Tarcalon él. A barátai szerint nagyon aranyos és kedves lány, békés és nem szeret veszekedni. Kedvenc elfoglaltsága a görkorizás és szereti a diszkózenét. Bár szépségversenyen még nem indult, de többször szerepelt már portálunkon és az Északban nap lányaként. Nagyon jól érezte magát a fotózások alkalmával, így amikor Kozma István kollégánk megkérdezte, hogy volna-e kedve elindulni a Tündérszépek versenyen, örömmel mondott igent és nevezett be ő is. Reméli, hogy a verseny által több tapasztalatra is szert tehet e téren és talán a modellkarrierje is elindulhat, ugyanis nagyon vonzza ez a világ. Cintia 165 cm magas, nyilas, kedvenc étele a pizza, kedvenc itala a gyümölcslé. Szereti a diszkó és pop zenét, kedvenc parfümje a Katy Perry.

Tündérszépek – 2020