Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Lakatos Kitti
22, Verpelét

– Óvodai-dajka végzettséggel rendelkezem. Interneten lettem figyelmes a hirdetésre, és úgy gondolom, megmérettetem magam. Valamint több lányt és anyukát is szeretnék ezzel arra ösztönözni, hogy szülés után is képesek lehetnek nyitni valami új dolog felé. Nekem is van egy egyéves kislányom, és azt hiszem, ez nem akadály. Hobbim a takarítás, a főzés és a tánc. 

Kitti kedvenc itala a kóla, étele a pacalpörkölt, kedvenc parfümje a Yodeyma Celebriti, és legszívesebben latin zenéket és Natti Natashát hallgat. Magassága 170 cm és a Mérleg jegyében született.

 

Tündérszépek – 2020