Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Orbán Alexandra
21, Ács

A Széchenyi István Egyetem másodéves logisztikai mérnök hallgatója vagyok. Imádom a természetet és az állatokat, van egy gyönyörű szép tibeti spániel kutyusom és egy ékszerteknősöm. Szeretem a finom bort és a jó pizzát, de a futást sem vetem meg. Ha társalgásról van szó, velem bármiről el lehet beszélgetni.

A 178 centi magas Alexandra a Mérleg jegyében született, kedvenc étele a pizza, itala a finom bor. A Rilès-Against the clock című dala a kedvence, parfümben az édes illatokat szereti a legjobban.

Vissza az összes lányhoz