Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Szakmári Renáta
20, Miskolc

Szakmári Renáta 20 éves, már egy éve önállóan él Miskolcon. Egy raktáráruházban dolgozik pénztárosként és adminisztrátorként. Szeret dolgozni, jelenleg pultosként is van egy másodállása. Hobbija a futás, az edzés, fontos számára, hogy karban tartsa a testét. Mint minden fiatal, emellett ő is szívesen tölti a szabadidejét a barátaival. Még soha nem vett részt efféle versenyen, azonban a fotózásba már belekóstolt. Néhány éve egy amatőr fotózáson vett vészt, egy barátja fotográfusnak tanult, Reni pedig modellt állt neki. Ezt nagyon élvezte és a jövőben is örülne, ha lenne lehetősége fotómodellkedni. A Tündérszépek versenyre azért jelentkezett, mert szeret új dolgokat kipróbálni, most pedig úgy döntött, hogy ebben is megméreti magát. Reméli, hogy maradéktalanul magabiztos lesz a verseny végére, illetve a szépségverseny által motiválni tudja majd az embereket, ugyanis Reninek az is fontos, hogy inspiráljon másokat. Reni 166 cm magas, csillagjegye halak, a kedvecn étele a chilis bab. Szereti a tátrateát, kedvenc zenéje a Two Feet, parfümje pedig a Paco Rabanne Olympiája.

Tündérszépek – 2020