Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Gubik Hanna
16, Tatabánya

A 170 centiméter magas Hanna a Kos jegyében született. Szereti a húslevest és a szilvás teát. Kedvenc parfümje: Coco Chanel – Mademoiselle.

Hanna strandröplabdázó és a Bárdos László Gimnázium diákja. Szereti a divatot és a szépségápolást. A mindennapokban és most a versenyen is meg szeretné mutatni, hogy egy sportoló is lehet csinos a pályán kívül.

Vissza az összes lányhoz